Όμορφο σώμα και ΔΙΑΘΕΣΗ ΣΤΑ ΥΨΗ…

Καλοκαιράκι όλοι ονειρευόμαστε ένα όμορφο και υγιές σώμα και προσπαθούμε με κάθε τρόπο να το αποκτήσουμε. Το μυστικό πραγματικά βρίσκεται μέσα μας,δεν είναι καμία μαγική συνταγή, είναι η υγιεινή διατροφή και η άσκηση που θα κάνει θαύματα. Και για όσους βαριούνται το γυμναστήριο, θα προτείνω τρεις εναλλακτικούς τρόπους ασκήσεις που μπορούν να αλλάξουν για πάντα το σώμα μας.

ΓΙΟΓΚΑ Η Yoga είναι κατάλληλη για όλους,υπό την καθοδήγηση ενός έμπειρου δασκάλου.Κάνοντας γιόγκα αποκτάτε υγιές πνεύμα, χαρίζει ανάλαφρη, θετική και χαρούμενη ψυχική διάθεση. Ακόμα έχετε ένα υγιές και δυνατό σώμα. Η γιόγκα έχει τη δυνατότητα να θεραπεύσει ακόμα και χρόνιες ασθένειες, ή ακόμα καλύτερα, σας βοηθά να μην αρρωστήσετε αφού είναι μέθοδος πρόληψης και δυναμώνει το ανοσοποιητικό σύστημα του ανθρώπινου οργανισμού. Έτσι λοιπόν αυξάνοντας την ενέργεια, την ζωτικότητα και την ευεξία σας μπορείτε να ανταπεξέλθετε καλύτερα στις καθημερινές σας υποχρεώσεις και να είστε πολύ πιο δημιουργικοι.Υπάρχουν διάφορα είδη γιόγκα, Hatha Yoga, Karma Yoga,Jnana Yoga, Bhakti Yoga και τη Raja Yoga,Hot Yoga.


Aqua ZUMBA Εάν αγαπάτε τον χόρο και την θάλασσα, τότε θα λατρέψετε την Aqua Zumba.Χορέψτε και γυμναστείτε, χωρίς να καταλάβετε ότι γυμνάζεστε.H  Aqua Zumba είναι η ιδανική άσκηση που θα φέρει τα αποτελέσματα που θέλουμε. Δηλαδή, το ιδανικό σώμα για τις πρώτες εμφανίσεις μας στις παραλίες..Μια αερόβια άσκηση υπό λάτιν ρυθμούς που μπορεί να γίνει αποτελεσματικά και μέσα στο νερό…και φυσικά ταυτόχρονα θα μαυρίζεται!

PILATES Το Πιλάτες, συνδέοντας νου και σώμα είναι μια ολοκληρωμένη μέθοδος ασκήσεων που δημιουργήθηκε πριν από περίπου έναν αιώνα από τον Τζόσεφ Πιλάτες.Με το Πιλάτες αποκτάτε ευλυγισία, ευκαμψία, μακραίνετε και δυναμώνετε ακόμη και τις μυϊκές ομάδες που μπορείτε να “εντοπίσετε” με δυσκολία με τα άλλα είδη άσκησης. Σας επιτρέπει επίσης να εστιάσετε περισσότερο στα προβληματικά σημεία και αν είστε συνεπείς, να διαπιστώσετε σημαντικά αποτελέσματα σε λίγες εβδομάδες

Και επειδή οι καιροί είναι δύσκολοι και πολλοί μπορεί να μην έχουν την οικονομική δυνατότητα να δοκιμάσουν κάτι απο αυτά,μπορούν να αγοράσουν με το ελάχιστο κόστος των 4 ευρώ το στρώμα πιλάτες και να μπούν στο διαδίκτυο και να παρακολουθήσουν ολοκληρώμενα προγράμματα γυμναστικής εντελώς δωρεάν!

K.Π

Leave a Reply