Καλώς ήρθες 2023!!!

Καλώς ήρθες 2023!!! Νέα χρονιά και οι στόχοι μας έχουν ήδη καταγραφεί…

1ος στόχος: Να πηγαίνω περισσότερες εκδρομές, γιατί ως γνωστόν τα ταξίδια αναζωογονούν την ψυχή, το πνεύμα μας και το σώμα μας. Οι αλλαγές περιβάλλοντος μειώνουν το στρες, το άγχος και ενισχύουν την ηρεμία και την αποφόρτιση από την ρουτίνα της καθημερινότητας.

2ος στόχος: Να έχω ακόμα περισσότερη οικολογική συνείδηση απ’ ότι σήμερα περιορίζοντας  ό,τι βλάπτει τον πλανήτη μας. Τη νέα χρονιά θέλω να πω:

Ναι στην ανακύκλωση κάθε μορφής.

Ναι στον περιορισμό των πλαστικών στη καθημερινότητά μου.

Ναι σε νέους τρόπους εξοικονόμησης ενέργειας

Ναι στην ανάσα για ζωή.

Αν αρχίσει ένας τότε μπορεί να γίνουν πολλοί!!!

3ος στόχος: Να διαβάσουμε περισσότερα βιβλία. Ας μην είναι κανένα ογκώδες μυθιστόρημα ή κάποια ψαγμένη ποιητική συλλογή, αλλά όποιο βιβλίο μας κερδίσει με την πρώτη ματιά. Μέσα από τα βιβλία συνειδητοποιείς ότι υπάρχουν και άλλοι κόσμοι πέρα από το δικό μας. Και πρέπει να γνωρίσουμε όσους περισσότερους μπορούμε.

4ος στόχος:  Να ξεπεράσω όλους τους ανασταλτικούς παράγοντες και φόβους που υπονόμευαν την επαγγελματική, ακαδημαϊκή και προσωπική μου πορεία. Τουλάχιστον να προσπαθώ να τους ξεπεράσω…

5ος στόχος: Να περνάμε όσο λιγότερη ώρα στα social και όσο περισσότερη ώρα μπορούμε με τους ανθρώπους μας. Αρκετά με το βραδινό scroll down, ας πιάσουμε και κανένα βιβλίο (όπως λέγαμε και παραπάνω).

6ος στόχος: Το Freeminds  μας να αποτελεί κάθε χρόνο ανεξάντλητη  πηγή έμπνευσης και ποιότητας.

Φυσικά να μην ξεχνάμε να βρίσκουμε το χρόνο να λέμε στα άτομο που αγαπάμε πραγματικά και ειλικρινά  το Σ’ αγαπώ θεωρητικά, μα πάνω από όλα έμπρακτα. Και αυτός δεν είναι στόχος..πρέπει να είναι η καθημερινότητα μας..

Ας χτίσουμε ξανά τα μισογκρεμισμένα γεφύρια της ζωής μας, ας οικοδομήσουμε με γερά θεμέλια τις υπάρξεις μας.
Κι ας  παν’ στην ευχή τα παλιά!

Η ομάδα του freeminds.gr