“ταξιδιάρικα” apps

Το μυαλό μας τρέχει στις διακοπές και τα ταξίδια..

Όλοι λίγο πολύ έχουν πάει κάποιο ταξίδι..κοντά ή  μακριά. Σίγουρα ένα ταξίδι σε κάποιο κοντινό μέρος φαντάζει παιχνιδάκι στο να το οργανώσεις. Ας σκεφτούμε όμως ένα ταξίδι στην Αμερική… Χιλιάδες πράγματα να βάλεις σε τάξη. Αεροπορικά εισιτήρια, αεροδρόμια και διαδρομές, ξενοδοχεία και αν βολεύουν και από θέμα τιμής, αλλά και σαν τοποθεσία…….και τόσα άλλα καθόλου ασήμαντα… Όμως τα “ταξιδιάρικα” apps δεν μπορούν παρά να αποτελέσουν ένα πρακτικός ταξιδιωτικό οδηγό που βοηθά τους χρήστες να οργανώσουν εύκολα το ταξίδι τους και να βρουν πληροφορίες για τον προορισμό που τους ενδιαφέρει.

Ας σας γνωρισουμε με τα 3 πιο ιδιαίτερα και ολοκληρωμένα applications

TripIt

tripitTo TripIt είναι το πιο έξυπνο app. Είναι ταυτόχρονα  υψηλών απαιτήσεων αλλά και λειτουργικό.  Δεν υπάρχουν αγγελίες και παιχνίδια που μας μπερδεύουν και σπαταλούν το χρόνο μας. Διατίθεται μια χρωματική κωδικοποίηση (τα εικονίδια για το ξενοδοχείο είναι πορτοκαλί, για τις πτήσεις είναι μπλε).

Gogobot

gogobot

 

Το Gogobot είναι ένα ταξιδιωτικό app που μπορεί να υπερηφανεύεται για τις εκπληκτικές εικόνες και τα χρήσιμα κάθε είδους σχόλια , από ξενοδοχεία και  εστιατόρια μέχρι και  αξιοθέατα. Υπάρχουν πάνω από 60.000 προορισμούς που υποστηρίζονται σε αυτό το app, καθιστώντας το ιδανικό βοηθό για τον προγραμματισμό του επόμενου ταξιδιού σας. “Μεταξύ μας, εγώ χάνομαι για ώρες και χωρίς να θέλω να οργανώσω ταξίδι- Ταξιδέψτε και με τη φαντασία σας λοιπόν”.


Scout

scout

Ένα GPS και ταυτόχρονα app  με φωνητική πλοήγηση που είναι ιδανικό για τους ταξιδιώτες. Μπορείτε να έχετε Scout για να σας υποδείξει το κοντινότερο εστιατόριο, βενζινάδικο, εμπορικό κέντρο, ή οποιαδήποτε άλλη δραστηριότητα. Είτε τα ταξιδιωτικά σας σχέδια περιλαμβάνουν την μεταφορά σας με αυτοκίνητο ή όταν περιπλανιέστε στους δρόμους. Το χρήσιμο app μπορεί να σας βοηθήσει να βρείτε αυτό που χρειάζεστε, όταν το χρειάζεστε, απλά μιλώντας του..

 

Χρήσιμα και ενδιαφέροντα sites με πληροφορίες από ταξιδιώτες και forum για ερωτήσεις:
www.travelstories.gr/
www.traveltips.gr/
www.lonelyplanet.com/thorntree
www.virtualtourist.com/

 Εφαρμογές που σίγουρα θα δώσουν άλλο “αέρα” στα ταξίδια σας..
μάλλον σύγχρονο…..

Αλεξάνδρα…

Leave a Reply