πέτα τη μάσκα που φοράς…

Η ερώτηση ήταν απλή
-τι κάνεις,όλα καλά.?
-ναι είμαι καλά…”και ας μην ήμουν.”
Mικρό ψέμα…το έχω πει και άλλες φορές.το έχεις πεί και εσύ,το έχουμε πεί όλοι. Αυτές τις μέρες τις άσχημες που οι σκέψεις γίνονται ασήκωτες.και τα νιώθεις όλα σε πιέζουν. Eίναι οι λογαριασμοί που δεν πλήρωσες, η δουλειά που πάλι δεν βρήκες,αυτή η θλίψη που έχει σκεπάσει όλη την πόλη.νύχτες που δεν ξημέρωσαν έυκολα,αυπνίες,άγχος.αχ αυτό το άγχος που μαζέυεται σε μια γωνιά μέσα σου. Για το σήμερα που πάλι ξέχασες να ζήσεις, το άυριο που φοβάσαι. Μπλέκονται όλα και γίνονται κουβάρι και νιώθεις μόνος.

freeminds

Μην μου μελαγχολείς . Η ζωή μας μπορεί να γίνει δύσκολη μπορεί να γίνει άδικη.είναι αλήθεια δεν θα λυθούν όλα αμέσως. Όμως μην απομακρύνεσαι,μην κρύβεσαι. Στρέψου σε όποιον αγαπάς, στους φίλους,στην οικογένεια σου. Όλοι πάνω κάτω τις ίδιες αγωνίες και φόβους έχουμε. Είναι αυτές οι εποχές βλέπεις που έχουν μια πίκρα και όμως μια κουβέντα, ένα αστείο,ένα χαμόγελο μπορούν να κάνουν την διαφορά. Δεν είσαι μονος… Άσε τους άλλους να σε πλησιάσουν. Δεν είναι αδυναμία μια φορά να πεις δεν είμαι καλά.

Μην μου μελαγχολείς. Γέμισε τη ζωή σου χαμόγελα. Εστω λίγο κάθε μέρα και ας μην βοηθά καπου συγκεκριμένα. Στη τελική αν είναι σου φαίνονται όλα μάυρα ας είναι με χαμόγελο.

όχι, άλλη μιζέρια,δεν μας χρειάζεται…

freeminds quotes smile

 

A.Π

Leave a Reply