Οι must εφαρμογές…μιας γυναίκας !!

Η ραγδαία εξέλιξη της τεχνολογίας έχει προσφέρει σε όλου μας πρόσβαση σε µια ποικιλία εφαρµογών και τεχνολογιών. Τα νέα λειτουργικά συστήµατα που αναπτύχθηκαν στο χώρο των κινητών τηλεφώνων επέφεραν επανάσταση στον τρόπο µε τον οποίο χρησιµοποιούνται και μας έδωσαν ένα σωρό επιλογές. Μια από τις κυριότερες δυνατότητες που προσφέρει το προηγµένο λογισµικό των έξυπνων τηλεφώνων είναι η πρόσβαση του χρήστη σε πληθώρα νέων, εντυπωσιακών εφαρµογών µέσω των λειτουργικών συστηµάτων. Οι εφαρµογές που παρέχονται µέσω των κινητών συσκευών και αφορούν όλους τους τομείς της ζωή μας  ευνοούν την πιο δυναµική συµµετοχή μας στην καθημερινότητα, στην υγιεία μας, στη μόρφωση μας σε όλα αυτά που καθημερινά μας απασχολούν.

Είσαι γυναίκα, και σίγουρα έχεις στα χέρια σου ένα από τα γνωστά smartphone της αγοράς;
Τι κάθεσαι λοιπόν, εγκατέστησε στο κινητό σου  τις παρακάτω εφαρμογές που θα σου λύσουν κυριολεκτικά τα χέρια …

  • Ημέρες ..περιόδου

myPill

Δεν θυμάσαι πότε ήταν η τελευταία φορά που είχες περίοδο ; Δεν ξέρεις πότε θα σ έρθει ;Ποια είναι η πιθανή μέρα της ωορρηξίας σου;
Μην αγχώνεσαι , τις απαντήσεις θα στις δώσουν 2  top δωρεάν εφαρμογές ανάμεσα σε πολλές ..η period diary  και η i-period free..
Αλλά αν γενικότερα δεν τα πας πολύ καλά με τα deadline και γενικότερα θα ήθελες κάποιον να σου υπενθυμίζει πότε να παίρνεις το “χάπι” σου τι θα λεγες για το myPill.. 

  • Οικονομικά ανεξάρτητη γυναίκαMint

Για όλες τις ανεξάρτητες γυναίκες η εφαρμογή Mint θα μπορούσε να χαρακτηριστεί ως lifesaver. Η εφαρμογή σας επιτρέπει να οργανώσετε τα οικονομικά σας λαμβάνοντας τις επενδύσεις σας, τους λογαριασμούς πιστωτικών καρτών, τους τραπεζικούς λογαριασμούς και τα έξοδα σε μια διεπαφή. Σας οργανώνει και σας δίδει πλήρης εικόνα των οικονομικών σας. 

  • Χαρωπή νοικοκυρούλα

οι συμβουλές της γιαγιάς application

 

Δεν ξέρεις τι να μαγειρέψεις , πώς να το μαγειρέψεις και κυρίως πότε θα προλάβεις .Βρες έξυπνες και γρήγορες ιδεες για να είσαι η master chef της κουζίνας σου. Εφαρμογές όπως greekcook.gr και  jamies recipes είναι κάποιες από τις δωρεάν εφαρμογές που θα σε σώσουν!

Και επειδή μία νοικοκυρά έρχεται αντιμέτωπη με πολλούς μπελάδες η εφαρμογή :οι συμβουλές της γιαγιάς θα σε σώσουν από καταστάσεις που δεν φαντάζεσαι …περιέχει και μυστικά ομορφιάς ..

 

 

 

  • Γυναικίες υποθέσεις..

fashionfreax

Και επειδή μία γυναίκα δεν παύει να είναι ποτέ γυναικά… Υπάρχουν χιλιάδες εφαρμογές σχετικά με την μόδα, την ομορφιά και το στυλ..Οι καλύτερες ίσως δωρεάν εφαρμογές είναι οι fashionfreax, stylista,myfreechoice, και shopstyle

Και επειδή με τον όρο γυναικείες υποθέσεις δεν αναφερόμαστε μόνο στη μόδα αλλά και στο γυναικείο μυαλό. Έχω κάτι για σας…

Audible

Το Audible, η τέλεια εφαρμογή για έξυπνες γυναίκες εν κινήσει. Ερχεστε σε επαφή με τη λογοτεχνία και ακονίζετε το μυαλό σας, ενώ πηγαίνετε στην δουλειά σας, τρέχετε τα θελήματα, οδηγείτε ή απλά κάνετε δουλειές στο σπίτι. Η εφαρμογή είναι δωρεάν, αλλά η πλατφόρμα λειτουργεί με μηνιαία συμμετοχή.

  • Γίνε φίτ-υγιής

my diet diaryΉρθε η ώρα να χάσεις κάποια κιλά και να προσέξεις την διατροφή σου και την υγεία σου; Σωστά;
Άλλωστε όπως λέει και ο thewellnesstrainer Η έννοια της ευεξίας δεν απευθύνεται σε μια συγκεκριμένη ομάδα ανθρώπων, είναι μια φιλοσοφία για καθέναν ανεξαρτήτου ηλικίας, ενδιαφερόντων και καταγωγής. Αλλάξτε την καθημερινότητα σας, διεκδικήστε μια καλύτερη εικόνα του εαυτού σας..”
Εφαρμογές όπως ο Θερμιδομετρητής, my diet diary και η υγεία 24  είναι εφαρμογές που θα σε βοηθήσουν ..

Γιατί εφαρμογές σαν και αυτές κάνουν την καθημερινότητα σου πιο όμορφη και διασκεδαστική…

Φιωτάκη Μαρία & Αλεξάνδρα

Leave a Reply