Ακούγοντας Matina Sous Peau

Η αφορμή μια πανσέληνος και μια έμφυτη ανάγκη για ανασκόπηση και επαναπροσδιορισμό.
Χαμένη κάπου ανάμεσα στην πανσέληνο και στις σκέψεις μου με background αγαπημένα μου κομμάτια, άρχισε να παίζει αυτό….Μεταμορφώσεις

“Εγώ που αλλάζω μορφή κι από στιγμή σε στιγμή θα χαθώ
από προσώπου της γης στην κόψη μιας αστραπής
μια μέρα θα εξαφανιστώ
από τη νύχτα μεθάω και στο σκοτάδι γελάω
βάζω μια μάσκα από φως και ξεχνώ
ο κόσμος λέει πολλά κι όταν με κρίνει σκληρά
η απάντησή μου είναι…..”

Ένα μαγευτικό κομμάτι αλλιώτικο, που σε ταξιδεύει κάπου πέρα. Ένα κομμάτι από την Matina Sous Peau, μια ελληνίδα τραγουδίστρια που το πραγματικό της όνομα είναι “Ματίνα Σου Πω”. Είναι μέλος του μουσικού συγκροτήματος “My Drunken Haze”, σε αυτό η Matina Sous Peau παίζει βιολί και τραγουδά.

Πέρα όμως από αυτό το ανήσυχο και ιδιαίτερο πνεύμα της Matina Sous Peau συνδυάζει τραγούδια που φαντάζουν ασύνδετα με μαγικό τρόπο, λες και δημιουργήθηκαν για αυτό το σκοπό. Όπως τη μίξη της από Cinematic Orchestra ft. Roots Manuva (All Things To All Men) , Little Dragon (Twice) και Τζέννη Βάνου (Τώρα).

Παράλληλα, συνεργάζεται με τους Papercut και την Dusk, και συνθέτει νέους ήχους μιξάροντας τραγούδια γνωστών καλλιτεχνών απο τελείως διαφορετικά είδη μουσικής, όπως της Αρλέτα, του Στράτου Διονυσίου, της Άντζελας Δημητρίου, του Σπύρου Ζαγοραίου, αλλά και ξένων, όπως των Daft Punk, Radiohead, Chinese Man,  Souljazz Orchestra.

 

 


Όταν δημιουργικότητα, ήχοι και φωνές συνδυάζονται αρμονικά…


Το Σάββατο 17 Ιουνιού θα είναι στο Release Athens Festival.

Γνωρίστε την καλύτερα μέσα από τους λογαριασμούς της

http://www.youtube.com/user/missdeinas?feature=mhee

Αλεξάνδρα