Η ιδανική κρεβατοκάμαρα…

Και η περιπλάνηση μας σε υπερτέλειες κρεβατοκάμερες απαντώντας στην ερώτηση “Γιατί να διακοσμήσεις την κρεβατοκάμαρα σου;” Mα, η κρεβατοκάμαρα είναι το ιδανικότερο μέρος να παίζεις με το μυαλό και την προσωπικότητα σου.  Πρέπει να αναβλύζει από αυτό το δωμάτιο όλη σου η ενέργεια, αυτή που θα σε κάνει να αποκοιμιέσαι γαλήνια το βράδυ και να ξυπνάς αισιόδοξα κάθε πρωί, ένας χώρος που θα είσαι εσύ!

Η κρεβατοκάμαρα είναι αναμφισβήτητα ένας ιδιαίτερος χώρος, στον οποίον θα πρέπει να αισθανόμαστε όμορφα και να χαλαρώνουμε, όσο πιο όμορφα λοιπόν είναι διακοσμημένη και όσο πιο βολικά είναι φτιαγμένη  τόσο πιο φιλόξενη είναι για όλα τα μέλη του σπιτιού.

Κρεβατοκάμερες με χοντρά χαλιά, πολλά μαξιλάρια, κουβέρτες και παπλώματα άκρως ελκυστικά,ακόμα και τζάκι……Νεανική, παραδοσιακή, μοντέρνα, γκλαμουράτη….. Δείτε τις προτάσεις μας και μετατρέψτε το υπνοδωμάτιο σας στον αγαπημένο σας χώρο με βάση το γούστο σας και το στύλ σας…
bedroom

 

freeminds bedroom

διακόσμηση κρεβ

Και τώρα για το χειμώνα φορτώστε την με χοντρά υφάσματα και γούνες, χαλιά και κουβέρτες…..

Wintry-Bedrooms-freeminds

Wintry-Bedrooms-freeminds

 

freeminds

neutral-black-white-palette-timeless
Wintry-Bedrooms-freeminds
winter bedroom
Wintry-Bedrooms-freeminds

Και μην ξεχνάς!! Ο χώρος της κρεβατοκάμαρας σου είναι οι τελευταίες εικόνες που θα δεις πριν κοιμηθείς και η πρώτη ματιά όταν ανοίξεις τα μάτια σου … Δώσε λοιπόν σε αυτόν το χώρο το prestige που του αρμόζει και δημιούργησε το δωμάτιο των ονείρων σου!

Καλό μας χειμώνα και καλά χουζουρέματα !!!

Αλεξάνδρα

Leave a Reply