Ελβετικές τρούφες ή σοκολατάκια του πάθους


Για όλους εμάς τους λάτρεις της σοκολάτας….

Υλικά    (για 60 κομμάτια)

-250 γραμμάρια κουβερτούρα

-250 γραμμάρια σοκολάτα γάλακτος

-250 γραμμάρια κρέμα γάλακτος πλήρης

-100 γραμμάρια κακάο

Εκτέλεση Συνταγής

-Βάζουμε τις σοκολάτες με την κρέμα γάλακτος σε ένα μπολ και τις λιώνουμε σε μπεν μαρι ,τις ανακατεύουμε να γίνουν ένα μείγμα.

-Αφήνουμε το μείγμα στο ψυγείο για τουλάχιστον 6 ώρες

-Στη συνέχεια πλάθουμε  το μείγμα σε μικρά μπαλάκια και τα βουτάμε στο κακάο. Κατά προτίμηση τα τοποθετούμε σε μικρές χάρτινες φόρμες.

Διατήρηση στο ψυγείο

Είναι τόσο απλό και συνάμα τόσο όμορφο να χαρίζεις “γλύκα” στους δικούς σου ανθρώπους…

 Κανείς δε μπορεί να  τους αντισταθεί……

Διαβάστε την Ιστορία της Σοκολάτας

Μαρία Σταματάκη

Leave a Reply