Διαγωνισμός βιβλίων της Γεωργίας Γοργούς Αλεξίου

Πάρτε μέρος στο διαγωνισμό και 20 τυχεροί θα κερδίσετε από 2 βιβλία (ένα δοκίμιο και μια ποιητική συλλογή) της  Γεωργίας Γοργούς Αλεξίου. Έργα που προέκυψαν αρχικά  “από ανάγκη κατάθεσης ψυχής και στη συνέχεια από έρωτα, ευρύσθενο, διάχυτο στην ύπαρξή μου με την γραφή”, όπως μας εξομολογείται.


Γνωρίστε  τη Γεωργία Γοργώ Αλεξίου της προέδρου της Ένωσης Λογοτεχνών Βορείου Ελλάδος, μέσα από την συνέντευξη που μας παραχώρησε…

Η ομορφια της Μακαρίας

Πως θα πάρετε μέρος στο διαγωνισμό; 

Α. Όροι του διαγωνισμού:

1. Πρέπει να κάνετε like στη σελίδα του Freeminds.gr στο Facebook.
( https://www.facebook.com/freemindsgr?ref=aymt_homepage_panel )

2. Πρέπει να κοινοποιήσετε στο προφίλ σας το ποστ για το διαγωνισμό, που βρίσκεται στη σελίδα του www.freeminds.gr  στο Facebook. Σημειώνουμε ότι κατά την διαδικασία της απαρίθμησης των υποψηφίων, θα θεωρηθούν έγκυρες οι συμμετοχές εκείνες που θα εμφανίζονται στα shares του Post της σελίδας μας.

Β. Διάρκεια: Η διάρκεια του διαγωνισμού ορίζεται από την έναρξή του  10/09/21  έως την λήξη του στις 03/10/21 και ώρα 23:59

Γ. Νικητές: 20 νικητές θα προκύψουν από τον διαγωνισμό, μέσω κλήρωσης και ο καθένας από αυτούς θα λάβει από 2 βιβλία (ένα δοκίμιο και ένα ποίημα). Οι νικητές θα ανακοινωθούν στη σελίδα του  freeminds.gr στο Facebook και θα ειδοποιηθούν με email/προσωπικό μήνυμα. Αν κάποιος/κάποια από τους νικητές ειδοποιηθεί και δεν επικοινωνήσει θα δοθεί το δώρο σε άλλο/η νικητή/τρια.

Δ. Δώρο: Τα δώρα του διαγωνισμού είναι α. 10 αντίτυπα του βιβλίου “Το οικουμενικό όραμα του Μεγάλου Αλεξάνδρου”  της Γεωργίας Γοργούς Αλεξίου (δοκίμιο)
β.10 αντίτυπα του βιβλίου “Δελφική Ιδεολογία”  της Γεωργίας Γοργούς Αλεξίου (δοκίμιο). γ.10 αντίτυπα του βιβλίου “Ηλιοτρόπια”  της Γεωργίας Γοργούς Αλεξίου (ποιητική συλλογή) και δ. 10 αντίτυπα του βιβλίου “Λογική της Έκτης Αίσθησης”  της Γεωργίας Γοργούς Αλεξίου (ποιητική συλλογή). Οι 10 πρώτοι νικητές θα κερδίσουν τα βιβλία α)Το οικουμενικό όραμα του Μεγάλου Αλεξάνδρου και β) Ηλιοτρόπια, ενώ οι 10 επόμενοι α)τη  Δελφική Ιδεολογία και β)Λογική της Έκτης Αίσθησης. Το δώρο είναι προσωπικό και δεν μπορεί να ανταλλαχθει με άλλες υπηρεσίες, παροχές ή χρήματα σε καμία περίπτωση

Ε. Αλλαγές: Το freeminds.gr διατηρεί το δικαίωμα να αλλάξει τους όρους του διαγωνισμού, να παρατείνει, να μειώσει να διακόψει τη χρονική διάρκεια του διαγωνισμού, οποτεδήποτε για τεχνικούς, εμπορικούς, λειτουργικούς ή λόγους ανωτέρας βίας ή για άλλο σημαντικό λόγο. Σε κάθε περίπτωση θα ανακοινωθεί σε σελίδα των διοργανωτών σχετική ειδοποίηση.

ΣΤ. Το freeminds.gr  δε φέρει καμία ευθύνη για την επικοινωνία με τους νικητές των διαγωνισμών. Είναι προσωπική τους ευθύνη. Μετά το πέρας 5 ημερών από την ανακοίνωση του νικητή και εφόσον δεν έχει έρθει σε επικοινωνία, θα γίνεται νέα κλήρωση.

Ζ. Αποδοχή όρων: Η συμμετοχή στο διαγωνισμό συνεπάγεται την πλήρη και ανεπιφύλακτη αποδοχή των όρων συμμετοχής.

Καλή σας επιτυχία