Μεγάλος διαγωνισμός

Tα 10.000 likes στο facebook page μας
& τα 10.000 likes  στο instagram account μας
ήταν η αφορμή για έναν μεγάλο διαγωνισμό…

freeminds.gr

Δώρα διαγωνισμού 

  • 4 διπλές προσκλήσεις για την παράσταση “Mellonia” στο Θέατρο Χώρος προσφορά της Ομάδα Hippo Theatre Group (http://www.freeminds.gr/mellonia/)
  • 4 βιβλία των Εκδόσεων Ψυχογιός 
  • 2 σετ προϊόντων περιποίησης σώματος και προσώπου


Τρόποι συμμετοχής:

  1. είτε απλά κάνοντας share το  post μας με τα δημοφιλέστερα άρθρα του 2017
               (http://www.freeminds.gr/favourite_articles/)
  2. Επιλέγοντας απλά από τα δημοφιλέστερα άρθρα του 2017 το δικό σας αγαπημένο από την παρακάτω λίστα που σας επισυνάπτουμε.. Κάνοντας tag το @freemindsgr
    (Δημοφιλέστερα άρθρα: http://www.freeminds.gr/favourite_articles/)

Δείτε αναλυτικά παρακάτω

και έχετε πάρει ήδη μέρος στο διαγωνισμό μας

για να κερδίσετε 1 από τα 10 δώρα μας…

Όροι διαγωνισμού

Α. Πρέπει να κοινοποιήσετε στο προφίλ σας το ποστ για το διαγωνισμό, που βρίσκεται στη σελίδα του www.freeminds.gr  στο Facebook. Σημειώνουμε ότι κατά την διαδικασία της απαρρίθμησης των υποψηφίων, θα θεωρηθούν έγκυρες οι συμμετοχές εκείνες που θα εμφανίζονται στα shares του Post της σελίδας μας.
-Αν προτιμάτε κάποιο συγκεκριμένο δώρο αφήστε το σε comment κάτω από το post μας-

Β. Διάρκεια: Η διάρκεια του διαγωνισμού ορίζεται από την έναρξή του την 01/02/18 έως την λήξη του στις 23/02/18 και ώρα 2:59.

Γ. Νικητές: 10 νικητές θα προκύψουν από τον διαγωνισμό, μέσω κλήρωσης, οι οποίοι θα ανακοινωθούν στη σελίδα του  freeminds.gr στο Facebook και θα ειδοποιηθούν με email/προσωπικό μήνυμα. Αν κάποιος/κάποια από τους νικητές ειδοποιηθεί και δεν επικοινωνήσει θα δοθεί το δώρο σε άλλο/η νικητή/τρια.

Δ. Δώρα: Τα δώρα του διαγωνισμού αναγράφονται παραπάνω και θα αποσταλούν ταχυδρομικά στους νικητές εκτός των προσκλήσεων για την παράσταση που θα αποσταλούν με email.

Ε. Αλλαγές: Το freeminds.gr διατηρεί το δικαίωμα να αλλάξοει τους όρους του διαγωνισμού, να παρατείνει, να μειώσει ή να διακόψει τη χρονική διάρκεια του διαγωνισμού, οποτεδήποτε για τεχνικούς, εμπορικούς, λειτουργικούς ή λόγους ανωτέρας βίας ή για άλλο σημαντικό λόγο. Σε κάθε περίπτωση θα ανακοινωθεί σε σελίδα των διοργανωτών σχετική ειδοποίηση.

ΣΤ. Το freeminds.gr δε φέρει καμία ευθύνη για την επικοινωνία με τους νικητές των διαγωνισμών. Είναι προσωπική τους ευθύνη. Μετά το πέρας 5 ημερών από την ανανακοίνωση του νικητή και εφόσον δεν έχει έρθει σε επικοινωνία, θα γίνεται νέα κλήρωση.

Ζ Αποδοχή όρων: Η συμμετοχή στο διαγωνισμό συνεπάγεται την πλήρη και ανεπιφύλακτη αποδοχή των όρων συμμετοχής.

Καλή σας επιτυχία