Καταργείται το ποδόσφαιρο σύμφωνα με το υφυπουργείο αθλητισμού!

μπαλα4

Απόφαση-βόμβα του υφυπουγρού αθλητισμού: ΚΑΤΑΡΓΕΙΤΑΙ το ποδόσφαιρο στην Ελλάδα.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του κ.Σταύρου Κοντονή.

“Μετά την αποτυχία των πρόσφατων μέτρων που εφαρμόστηκαν, δηλαδή τις ΔΥΟ ΟΛΟΚΛΗΡΕΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΕΣ κεκλεισμένων των θυρών στο ελλήνικό πρωτάθλημα, με λύπη μου σας ανακοινώνω πως η μόνη λύση είναι πλέον η κατάργηση του ποδοσφαίρου από τη χώρα μας και η απαγόρευση συνάθροισης ατόμων άνω των δύο σε γήπεδα με τη συνοδεία δερμάτινου αντικειμένου, σφαιρικού σχήματος γεμισμένου με αέρα.
Το νομοσχέδιο έχει κατατεθεί στη βουλή και αναμένετε η ψήφιση και άμεση εφαρμογή του.

Δεν μπορούμε άλλο να ανεχτούμε τους στημένους αγώνες, τα αγοραστά πρωταθλήματα, τις ομάδες χωρίς γήπεδα και κυρίως τους χούλιγκαν. Τους χούλιγκαν, οι οποίοι μετά από τα ευγενικά αιτήματα των ομάδων τους δεν σταμάτησαν να δημιουργούν επεισόδια. Τόσες φορές τους παρακάλεσαν να μην πετάνε κροτίδες κι εκείνοι τι έκαναν; Μέχρι και επεισόδια σε αγώνες χάντμπολ. Το μόνο που μένει – αφού τόσα χρόνια ο νόμος εφαρμόζεται κατά γράμμα αλλά τίποτα δεν άλλαξε- είναι η κατάργηση του αθλήματος.
Προειδοποιούμε τους οπαδούς πως αν συνεχιστούν τα ίδια και στα υπόλοιπα αθλήματα σκεφτόμαστε σοβαρά να καταργήσουμε γενικότερα τον αθλητισμό από την Ελλάδα.”

Το παραπάνω κείμενο αποτελεί προιόν μυθοπλασίας και σκοπό έχει να σχολιάσει με χιουμοριστική διάθεση τα γεγονότα στον ελληνικό αθλητισμό.

Καλή πρωταπριλία από τους freeminds!

Σταυρουλα Κουλιτση

Leave a Reply