Να γιατί μας αρέσει το #instagram

 

Πόσο instagram freak είσαι;

Σ αρέσει να ανεβάζεις φωτογραφίες στο λεπτό; Επεξεργάζεσαι κάθε στιγμή της μέρας και την ανεβάζεις στο λογαριασμό σου στο instagram; Ψάχνεις φωτογραφίες που θα σου αυξήσουν τους followers; Τότε ναι είσαι και εσύ ένας από τους χιλιάδες followes του instagram που ανυπομονούν να ανεβάσουν την επόμενη φωτογραφία/video.

 

11073229_10206672182505064_1477088706_n

 

Να γιατί σου αρέσει το instagram:

1)Αποθανατίζεις την στιγμή που εσύ επιθυμείς, με ένα απλό κλικ.

2)Μπορείς να επεξεργαστείς τις φωτογραφίες σου χρησιμοποιώντας ένα από τα 20 φίλτρα και να αλλάξεις τα χρώματα και το στυλ ολόκληρου του φόντου.

3)Όταν δεν ξέρεις τι και πως να το πεις απλά ανεβάζεις μια φωτογραφία που σε εκφράζει.

4)Μπορείς να τσεκάρεις τις φωτογραφίες των followers σου με ένα απλό scroll down και να δεις τον κόσμο μέσα από τα δικά τους μάτια.

5)Μπορείς πλέον να ανεβάσεις και βίντεο με διάρκεια κάποιων δευτερολέπτων, διαλέγοντας εσύ τα πιο ενδιαφέρον αποσπάσματα.

6)Μπορείς να σχολιάσεις κάπου χωρίς να έρθουν ειδοποιήσεις για τα σχόλια άλλων.

7)Χρησιμοποιείς τα hashtag # για να ψάξεις στοχευμένα.

@freemindsgrinfo:  

Το Instagram είναι ένα από τα δημοφιλέστερα μέσα κοινωνικής δικτύωσης όπου οι ενεργοί χρήστες μοιράζονται καθημερινά στιγμιότυπα από τις προσωπικές τους εμπειρίες.Σύμφωνα με έρευνα, πάνω από το 90% των χρηστών της δημοφιλούς εφαρμογής είναι κάτω των 35 ετών.Ο μέσος χρήστης είναι γυναίκα μεταξύ 18 – 35 χρονών και μένει σε αστική περιοχή.

Η δημοφιλής εφαρμογή δημιουργήθηκε από δύο απόφοιτους του Πανεπιστημίου του Στάντφορντ, τους Κέβιν Σίστρομ και Μάικ Κρίγκερ και ξεκίνησε τον Οκτώβριο του 2010. Μόλις δύο μήνες αργότερα, τον Δεκέμβριο του 2010, ο αριθμός των εγγεγραμμένων χρηστών έφτασε το 1.000.000. Σήμερα η εφαρμογή μετράει 20 δισεκατομμύρια φωτογραφίες από όλο τον κόσμο και 200 εκατομμύρια ενεργούς χρήστες. Το όνομα της προέρχεται από τον συνδυασμό της λέξης Instant (στιγμιαίο) και telegram (τηλεγράφημα). Tο 2012 η εφαρμογή αγοράστηκε από το Facebook, προς ένα 1 δισεκατομμύρια δολάρια Η.Π.Α.


Ακολουθήστε μας στο instagram στο @freemindsgr. Ta hashtag μας είναι #freemindsgr#followfreemindsgr.

Σας περιμένουμε… 

 

Leave a Reply