Καλή κι ονειρεμένη χρονιά!

2017 wishes
‘’Ευτυχές και στο χέρι μας το νέο έτος ‘’ τραγούδησε και φέτος ο Δεληβοριάς. Πολλά υποσχόμενο το 2017,κάπως ριψοκίνδυνο μα σίγουρα ανεξερεύνητο. Μπορεί ο  παλιός χρόνος εκτός από χαρές να δημιούργησε  και πολλές πληγές, ωστόσο όλοι θέλουν και πρέπει να ονειρεύονται τη φετινή χρονιά ομορφότερη.

Πράγματι, η καλή πορεία της νέας χρονιάς είναι στο χέρι μας έως ένα βαθμό. Οι επαναστάσεις του 2017 θα γεννηθούν εδώ και τώρα από εμάς με την ελπίδα να καρποφορούν αιώνια.  Τα επιτεύγματα όλων των εκφάνσεων της ζωής και της δράσης μπορούν να ανθίσουν από τα δικά μας χέρια.  Κι επειδή οι δυσκολίες είναι γνωστό ότι δεν θα τελειώσουν ποτέ ας οπλιστούμε με υπομονή και θάρρος για όσα πρόκειται ή θέλουμε να ζήσουμε.

Η κλισέ ευχή για καλή υγεία , σωματική και ψυχική, δεν είναι άσχημη ούτε όμως και βασική , διότι τελικά κανείς δεν ευτύχησε μόνο με υγεία όπως παρατηρείται. Γι’ αυτό λοιπόν να ευχηθούμε χαρά πνευματική, ουσιαστική, χαρά ζωής και ύστερα υγεία. Ο πρωτοχρονιάτικος ενθουσιασμός να διατηρηθεί ολόκληρο το χρόνο μαζί με τα χαμόγελά μας. Ας χτίσουμε ξανά τα μισογκρεμισμένα γεφύρια της ζωής μας , ας οικοδομήσουμε με γερά θεμέλια τις υπάρξεις μας. Κι ας παν’ στην ευχή τα παλιά!

Ανδριάνα Δημητρίου